OZNAM O PRENÁJME POZEMKU STARÁ TEHELŇA

29.09.2003 Prešov

Mestský úrad v Prešove oznamuje, že mesto Prešov po odsúhlasení v Mestskom zastupiteľstve v Prešove uznesením číslo 72/2003 bod č.1 zo dňa 21.7.2003, schválilo dlhodobý prenájom časti pozemku parc. č. KN 1396/39 v k. ú. Prešov, lokalita Stará tehelňa na výstavbu zariadení a prevádzok formou verejného návrhu podľa § 276 Obchodného zákonníka za týchto podmienok:

Mesto Prešov poskytne pozemok do nájmu na obdobie 30 rokov za 1, - Sk/ročne.
Žiadateľ predloží štúdiu, v ktorej bude vyriešené umiestnenie objektu /objektov/ zabezpečujúcich uvedené činnosti v lokalite stanovenej ÚHA mesta Prešov. Záujemca zrealizuje stavebné práce vrátane napojenia na technickú infraštruktúru na vlastné náklady.
Rozsah stanovenej činnosti bude zmluvne stanovený a zmeny, resp. doplnenia budú možné iba na základe písomného súhlasu mesta Prešov.

Prevádzkovateľ bude spoluzodpovedať za čistotu, poriadok a celkovú prevádzku v danej lokalite v zmysle VZN.
Minimálny druh a rozsah prevádzok je nasledovný:
predajňa potravín a priemyselného tovaru základnej dennej potreby o výmere 140 - 170 m2 prevádzkovej plochy,
kaviareň o výmere 66 - 75 m2 prevádzkovej plochy,
predaj novín a časopisov o výmere cca 4 m2 prevádzkovej plochy,
predajňa mäso-údeniny o výmere cca 80 m2 prevádzkovej plochy,
predajňa ovocia a zeleniny o výmere cca 50 m2 prevádzkovej plochy.
Rozsah a druh činnosti bude zmluvne dohodnutý a všetky zmeny, resp. doplnenia bude možné realizovať iba na základe písomného súhlasu mesta Prešov.
Mesto Prešov vyžaduje predloženie finančnej garancie preukazujúcej minimálne 50% z projektovaných nákladov.
Uzávierka ponúk je do 31.10.2003. Záujemca odovzdá svoju ponuku v zalepenej obálke s označením:
VEREJNÝ NÁVRH STARÁ TEHELŇA - NEOTVÁRAŤ

V prípade záujemcu - právnickej osoby, súčasťou návrhu musí byť aj výpis z obchodného registra na úrovni originálu nie starší ako 3 mesiace.
V prípade záujemcu - podnikateľa ako fyzickej osoby, súčasťou návrhu musí byť opis živnostenského listu na úrovni originálu, nie starší ako 3 mesiace.
V prípade záujemcu - fyzickej osoby ako nepodnikateľa, sú-časťou návrhu musia byť základné identifikačné údaje, najmä meno, rodné číslo, adresa a pod.
V prípade záujmu budú ďalšie informácie oznámené žiadateľom na MsÚ, odbor mestského majetku, Jarková 24, Prešov, tel. č. 051/7723646, alebo na MsÚ, útvare hlavného architekta, Jarková 24, tel. č. 051/7733543.
Mesto Prešov si vyhradzuje právo nevybrať žiadnu ponuku, resp. od verejného návrhu odstúpiť.
 

Vyberte región

mark